Lions at the Lake maakt het officieel!

Lions at the Lake maakt het officieel!

Het heeft even geduurd voordat Groningen | Haren zich de nieuwste Lions Club mocht noemen. Iets meer dan vier jaar om precies te zijn; opgericht op 2 april 2012 en dan op 20 april officieel ingeschreven worden als Lions Club. We zijn dan ook niet over één nacht ijs gegaan om ervoor te zorgen dat onze club een plezierige club is waar we met z'n allen graag afspreken. Gestage groei dus om uiteindelijk dat vereiste aantal leden te behalen en daar gaan we gewoon mee door natuurlijk. 

Maar eerst was het tijd voor feest! Vrijdag 10 juni vierden we dat officiële moment, de "Charter" zoals we dat bij de Lions noemen. We organiseerden er een speciale avond voor die we 'Lions at the Lake' noemden en samen met de andere clubs uit de stad Groningen werd het een drukke avond in Paviljoen Sassenhein in Haren. Gouverneur Maus Westerbaan verrichtte de plichtplegingen en dat we onze 'pins' nog niet kregen vergeten we snel; onze buttons waren immers veel mooier? We presenteerden ook meteen het goede doel waar we ons als club aan verbinden; Stichting Jarige Job. Bij Jarige Job zorgen ze ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien hun verjaardag kunnen vieren. Wist jij dat 60.000 kinderen in Nederland dat niet doen? Door ze een complete verjaardagsbox te geven met versiering, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes wordt het voor ieder kind feest. Dat vinden we zo'n mooi doel, daar gaan wij ons best voor doen! Mede dankzij de steun van onze gasten is er die avond al meteen meer dan duizend euro opgehaald!

Daarna werd het tijd voor de geweldige band, gezelligheid en de late uurtjes. Lions at the Lake was een groot succes en niet voor het laatst; een bijeenkomst met de andere Lions Clubs blijkt wel heel gezellig en doen we volgend jaar dus gewoon weer. Dan koppelen we er ook een gezamenlijke actie aan vast, want samen staan we sterk!

Lees ook: Harener weekblad: Nieuwe Lions Club Groningen-Haren een feit

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer