Gerrit en Thijs naar de Moosalp

Gerrit en Thijs naar de Moosalp

Gerrit en Thijs fietsen de Moosalp omhoog op 27 augustus. Op die dag is deze 2042 meter hoge bergpas in het Zwitserse Walli het decor van een Lions evenement; onze vrienden van Lions Club Simplon organiseren een sponsorrit waarvan de opbrengsten volledig ten goede komen aan het oprichten van het "Barguf" fonds met als doel om kanker te bestrijden en patiënten hoop te bieden in solidariteit.

Beide fietsfanaten van Lions Club Groningen | Haren zijn reeds flink in training om de kilometers omhoog zo soepel mogelijk te maken. Sportief gezien zit het dus wel goed, maar financieel mogen ze nog wel ondersteund worden. Het doel om per renner 1000 Zwitserse franken (ongeveer 925 euro) mee te brengen, daar zijn ze nog druk mee bezig. 

 

Lorem ipsum video caption Creditd: CC0 license

'Ons' Goede Doel

We hebben gekozen voor Stichting Jarige Job! Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die als gevolg van armoede hun verjaardag niet vieren.

Stel je dat eens voor; geen cadeautjes, geen traktaties en daarom misschien maar 'ziek' thuisblijven, dan is het gewoon geen feest om jarig te zijn. We doen dan ook graag hartstikke hard ons best voor Jarige Job!

Lees meer