Jaarafsluiting in Hamburg

Jaarafsluiting in Hamburg

Wat een mooi jaar en wat hebben we het goed afgesloten. Voor ons jaarlijkse weekend waren we dit keer naar Hamburg gereden. Sommigen waren er wat sneller dan anderen maar allemaal hebben we drie dagen genoten van al het goede dat deze stad te bieden heeft. We sluiten er een jaar mee af waarin we veel bereikt hebben en gaan even genieten van onze vakanties; vanaf september zijn we er weer en dan gaan we ons inzetten voor het goede doel Jarige Job, zorgen we voor leuke nieuwe leden en een afwisselend programma. 

  

Maar eerst waren we dus in Hamburg. Een prima stad om met een groep Lions het jaar mee af te sluiten. Hoewel we er misschien wat armoedig bij afstaken tussen de Ferrari's, Lambo's en de verdwaalde Rolls die om ons heen schoven maakten de schnitzels en de terrasjes een boel goed. Eten, drinken, een rondvaart, een wandeling en nog wat cultuur; het zat er natuurlijk allemaal in. Bij ons bezoek aan de nachtclub aan de Reeperbahn vroegen we ons af hoeveel Lions-clubs hier ook zouden komen, maar dat is wellicht wat ijdel. Het is in elk geval een aanrader, zo'n bezoek aan Hamburg! Volgend jaar wordt het natuurlijk weer iets heel anders en de ambitieuze plannen vlogen al over tafel, maar eerst gaan we allemaal maar eens op vakantie en dan zien we in het najaar wel weer verder.

Dan, aan het begin van ons eerste officiële jaar als Lions club gaan we mooie doelen bepalen; goede doelen, groei, gasten en bezoeken!

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer