Opmerking
  • Simple Image Gallery Notice: It looks like PHP's 'GD Image Library' is not installed/enabled on your system. Please ask your hosting company to enable/install it.
Drie Lionsclubs Groningen halen € 17.500,-  op voor VR-experience Beatrix Kinderziekenhuis.

Drie Lionsclubs Groningen halen € 17.500,- op voor VR-experience Beatrix Kinderziekenhuis.

Het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG wil een VR-experience ontwikkelen waarmee kinderen zich goed kunnen voorbereiden op het ondergaan van een MRI. Hiermee willen ze kinderen niet alleen het moment in de MRI laten ervaren maar ook zo veel mogelijk het hele proces ernaartoe.  Het ziekenhuis verwacht dat Virtual Reality (VR) kan bijdragen aan een nog betere zorg voor de kinderen.
 
Lionsclubs Groningen Host, Groningen Zuid en Groningen Haren zette zich op 3 oktober 2017 in om zoveel mogelijk geld in te zamelen vor de VR-experience en organiseerde een golf-, dinner- en veilingparty.
 
De succesvolle dag en avond op het golfcomplex van de Drentse Golf & Country Club te Assen leverde maarliefst /17.500 euro op. De golfwedstrijd was een succes met door de Lionsleden gesponsorde mooie prijzen. Tijdens de borrel was het gezellig napraten met op de achtergrond het virtuoze spel van het NNO pianotrio. Het vijf-gangen diner was subliem met hilarisch entertainment van Arno van der Heyden tussen de gangen door.
 
De Drentse Gold & Country Club, cabaretier Arno van der Heyden, het pianotrio van het NNO en Jacques d’ Ancona zetten zich belangeloos in. Voor de veiling waren prachtige stukken ingebracht door de leden van de Lionsclubs die onder leiding van veilingmeester Jacques d’ Ancona voor mooie bedragen over de toonbank gingen. {gallery}blog/lionsgolf17{/gallery}

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer