Draaien en knutselen
Kersmarkt

Draaien en knutselen

Vlak voor kerst draaiden en knutselden we samen met kinderen, ouders, opa’s en oma’s en andere bezoekers van de kerstmarkt in Haren 700 euro bij elkaar voor Stichting Laat Ze Maar Lachen. In vier shifts bemanden we van ’s morgens 09 tot ’s avonds 18 uur de Lions-stand in het Centrum van Haren. De kids knutselden voor 1 euro kerstballen of draaiden aan het rad voor mooie prijzen. Tegelijkertijd gingen de chocolademelk en de gluhwein als zoete broodjes over de toonbank.

Knutselen tijdens de kerstmarkt

Stichting Laat Ze Maar Lachen organiseert uitjes voor kinderen bij wie het door hun thuissituatie niet mogelijk is. Zo komen ze af en toe in een wereld waarin ze kunnen lachen en plezier maken. Fijn om daar zo een kleine bijdrage aan te kunnen doen.

'Ons' Goede Doel

We hebben gekozen voor Stichting Jarige Job! Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die als gevolg van armoede hun verjaardag niet vieren.

Stel je dat eens voor; geen cadeautjes, geen traktaties en daarom misschien maar 'ziek' thuisblijven, dan is het gewoon geen feest om jarig te zijn. We doen dan ook graag hartstikke hard ons best voor Jarige Job!

Lees meer