190 Kratten boodschappen voor voedselbank Groningen

190 Kratten boodschappen voor voedselbank Groningen

De zaterdag voor de kerst initieerden we met Voedselbank Groningen een grote inzamelingsactie om speciaal voor de kerst de voorraad van de voedselbank aan te vullen. Bezoekers van twee Jumbo supermarkten in Haren werden verzocht een extra product te kopen voor de Voedselbank. Wij als Lions Club Groningen Haren begeleidde deze actie door in een ochtend- en avondshift verspreid over twee supermarkten het winkelend publiek te vragen hier aan bij te dragen.

We verzamelden uiteindelijk in een dag voor 4000 euro boodschappen: 190 kratten en 2 fietsen. Winkelend publiek bij de Jumbo in Haren enorm bedankt voor jullie enthousiaste bijdrage. Het was overweldigend!

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer