Gerrit Andela

functie:
zakelijk directeur - partner
bedrijfsnaam:
TEAM 4 ARCHITECTEN
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Mijn naam is Gerrit Andela en ik woon en werk in Groningen. Ik heb een bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond, maar heb altijd veel affiniteit gehad met techniek, bouw, vormgeving en architectuur. Tijdens mijn studie in Groningen kwam ik in aanraking met Team 4 Architecten en hier viel alles op zijn plaats, omdat al deze vakgebieden hier samenkomen. Het bouwen voor kwetsbare doelgroepen voegt hier nog een maatschappelijke component aan toe. Met ongeveer 25 collega’s werken wij met grote passie en gedrevenheid aan onze projecten door heel Nederland.

Sinds 2012 ben ik betrokken bij de Lionsclub Groningen | Haren. In de afgelopen jaren is de club een hechte groep geworden en ik ga met veel plezier naar de bijeenkomsten. Iedereen heeft een andere achtergrond en dat maakt de bijeenkomsten plezierig en interessant. Door gezamenlijk acties op te zetten proberen we iets te betekenen voor kwetsbare groepen in de maatschappij. Onze ondersteuning van de Stichting Jarige Job is hiervan een goed voorbeeld. De combinatie van plezier met elkaar hebben en iets doen voor de maatschappij is hierbij wat mij betreft de sleutel tot succes voor onze club.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer