Kitty Brouwer

functie:
Director Trade Compliance
bedrijfsnaam:
Philips Group Supply Chain
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Sinds 2000 ben ik na 10 jaar zwerven over de wereld vanuit Amsterdam weer terug op mijn thuishonk en studiestad Groningen. Sinds die tijd zwerf ik nog steeds over de wereld maar dan vanuit Groningen en werkend voor Royal Philips. Door mijn studie technische bedrijfskunde ben destijds ik de wereld van de global Supply Chain ingerold. Juist doordat dit zo complex en uitdagend is vind ik dit nog steeds erg leuk en leerzaam. Ik werk met alle denkbare culturen, leefdtijden en achtergronden samen en dat inspireert mij ook.

Je maakt me blij met actief en meaningful reizen, outdoor sporten en bewegen in de natuur, maar ook van lezen, mediteren en nieuwe dingen leren word ik erg gelukkig.

Sinds januari 2019 ben ik president (voorzitter) van deze leuke Lions club en is het mijn wens de micro cosmos om mij heen een beetje beter, mooier, leuker, creatiever en inspirerender te maken.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer