Gert Bruns

functie:
eigenaar
bedrijfsnaam:
Intermezzo, Astoria & Paviljoen Sassenhein
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren
Ik woon sinds 1978 in Haren, en ben de eigenaar van een drietal Horecabedrijven in Haren nml. Astoria, Intermezzo en Paviljoen Sassenhein. Naast mijn werk ben ik ook bestuurslid van Ondernemend Haren, Koninklijke Horeca Nederland en de Dickens soci√ęteit. Sinds een paar jaar doe ik ook vrijwilligerswerk in mijn vakgebied voor de organisatie PUM Nederland, hiervoor heb ik nu 4 missies gedaan naar o.a. Nepal, Sudan en Zambia.

Ik ben gevraagd om bij de Lions te komen en dat bevalt mij prima ondanks dat ik door mijn drukke baan wel eens een bijeenkomst moet overslaan. De club is een leuk stel mensen met hele verschillende achtergronden dit maakt het erg plezierig.

Mijn vrijwilligerswerk voor de PUM sluit heel mooi aan bij de gezamenlijke acties die Lions Groningen/Haren organiseert.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer