Huguette Estourgie

functie:
zakelijke management culturele producties
bedrijfsnaam:
ESTOURGIE
website:
-
waarom Lions Club Groningen | Haren
Mijn naam is Huguette Estourgie en ik woon alweer 17 jaar in Haren. Sinds een aantal jaren ben ik zelfstandig ondernemer en behartig ik het zakelijk management van culturele producties. Dat zijn op dit moment voornamelijk theaterproducties op locatie en erfgoed projecten. Ik beleef daar heel veel plezier aan. Iedere productie heeft weer een bijzondere dimensie, maar het mooiste is toch om mensen te helpen hun droom te verwezenlijken en de enthousiaste reacties van het publiek.

Verder vind ik het belangrijk om naast mijn werk iets te kunnen betekenen voor de maatschappij. Voor mensen die het moeilijk hebben of voor andere relevante goede doelen. Lionsclub Groningen-Haren past hierbij en het is een gezellige gemengde club met jonge ambitieuze professionals. Om de week komen wij bij elkaar en het voelt altijd vertrouwd en thuis. Betrokkenheid, humor en ruimte zijn woorden die voor mij passen bij deze club. Met elkaar dingen bedenken en organiseren voor het goede doel is mooi, schept een band en maakt waardevolle vriendschappen.  

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer