Bart Grootkerk

clubfunctie:
vice-president
functie:
Financieel Adviseur / Business Controller
bedrijfsnaam:
Tuinland
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Ik ben Bart en ik ben 40 jaar. In 1997 in Groningen gaan studeren en nooit meer weggegaan uit het Hoge Noorden. Nu woonachtig in Haren samen met mijn vrouw en mijn zoon.

Na mijn studie Accountancy heb ik mijn basis gelegd voor mijn financiële brein bij EY en nu ben ik werkzaam als controller bij Tuinland.

De gemoedelijke sfeer en de kruisbestuiving tussen verschillende mensen en beroepen bij onze (jonge) Lions club spreken mij erg aan. Samen mooie dingen doen voor een goed doel is altijd erg leuk. Elke bijeenkomst en invulling van de avond is altijd weer een aangename verrassing!

'Ons' Goede Doel

We hebben gekozen voor Stichting Jarige Job! Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die als gevolg van armoede hun verjaardag niet vieren.

Stel je dat eens voor; geen cadeautjes, geen traktaties en daarom misschien maar 'ziek' thuisblijven, dan is het gewoon geen feest om jarig te zijn. We doen dan ook graag hartstikke hard ons best voor Jarige Job!

Lees meer