Sandra Kailola

functie:
Fysio-manueeltherapeute en praktijkeigenaar
bedrijfsnaam:
Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren
Mijn naam is Sandra Kailola en ben werkzaam als fysiotherapeut/manueel therapeut. Ik ben praktijkeigenaar van Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein te Haren. Zie onze site www.fysioharen.nl.

De reden, dat ik bij de Lions ben aangesloten en ook specifiek bij deze groep, is dat je via deze weg kunt bijdragen aan het ondersteunen van verschillende goede doelen. De Lions organisatie heeft een behoorlijke staat van dienst opgebouwd en ik kan op deze manier hun werk steunen. Ik ben zelf zeer betrokken bij het welzijn en een goed functioneren van de mens. Dit moet echter ook mogelijk zijn. Daar waar we kunnen, moeten we ondersteunen vanuit onze eigen goed bedeelde positie.

Daarnaast hebben wij een zeer gezellige warme groep. Er is veel betrokkenheid en er is genoeg ruimte tot het delen van kennis, inzichten en expertise. We hebben interessante lezingen, bezoeken verschillende locaties en activiteiten en bereiden verschillende acties voor om geld in te zamelen voor een goed doel. Elk jaar gaan we met de hele groep een weekendje weg.

Het draagt zeker bij aan je netwerken en wat ik heel leerzaam vind, is het feit, dat ik zoveel leer van andere beroepen en van alle leden van onze groep. Inhoudelijk, maar ook in verschillende andere opzichten. Je leert mensen kennen vanuit een totaal andere beroepsgroep. Ik heb echt veel nieuwe zaken geleerd en gehoord. Ik vind het tot nu toe verrijkend en ga altijd met plezier naar de bijeenkomsten. De ene keer een borrel en de andere keer een diner gecombineerd met een verschillend programma. We delen nieuwtjes en er is diepgang en er wordt veel gelachen!

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer