Thijs Koetsier

functie:
managing partner @ Exception
website:
functie:
manager techniek & bedrijfsvoering @ RTV Noord
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Onze club is, gelukkig, geen standaard club zoals je verwacht van Lions, Rotary of Ronde Tafel. We doen niet te moeilijk en de open sfeer die daardoor ontstaat leidt juist tot een hechte club. Volgens mij maken we er daarom naast onze drukke dagen graag allemaal tijd voor vrij. Niet alleen voor de interessante en gezellige bijeenkomsten, maar ook voor de acties voor het goede doel.

Sinds onze oprichting zijn we dan ook al een paar jaar tegen de stroom in mooi aan het groeien als club; dat maakt het alleen maar gezelliger. Ik geloof dan ook erg in de kracht van onze samenwerking om goede dingen te doen voor ons goede doel en hoop dat we daarmee een verschil kunnen blijven maken.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer