Gert Melinga

functie:
Directeur Private Banking Zwolle
bedrijfsnaam:
ING Bank
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren
Mijn naam is Gert Melinga en ik woon in Zuidlaren samen met Jennie en heb twee kinderen Lars en Britt. Ik ben werkzaam bij ING Private Banking en manager van Rayon Zwolle.  Hiervoor tien jaar verantwoordelijk geweest voor ING Private Banking Noord Nederland. Met een team van professionals adviseren wij vermogende particulieren en ondernemers op alle gebieden van financiële planning. Daarnaast ook advies voor Stichtingen, Verenigingen en Kerkgenootschappen. Een aanspreekpunt voor al je vragen en jouw persoonlijke , zakelijke en maatschappelijke wensen als uitgangspunt van ons advies: dat is ING Private Banking!!

Passie voor mijn werk en genieten van het leven maakt alles compleet. Elke dag iets geven en het maximale uit het leven halen.

In 2013 gevraagd om lid te worden van Lions Groningen Haren. Een jonge en dynamische club die iets wil betekenen voor de maatschappij en anderen wil helpen. Daarnaast staat gezelligheid voorop. Hierbij komen alle ervaringen van deelnemers samen middels netwerken en vaardigheden. 

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer