Jeroen Reiziger

functie:
advocaat/curator/partner en lid DB
bedrijfsnaam:
Trip Advocaten & Notarissen
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Ik ben geboren en getogen in Haren en heb gestudeerd in Groningen. Na mijn studie ben ik in 1994 in Den Haag gaan werken als advocaat. De rechtsgebieden waarop ik werkzaam ben zijn het ondernemingsrecht en het insolventierecht. Vanaf 1997 ben ik werkzaam bij Trip Advocaten & Notarissen. Van 1997 tot 2001 werkte ik op de vestiging in Groningen en vanaf 2001 op de vestiging in Assen. In 2004 ben ik toegetreden tot de maatschap en vanaf 2005 ben ik lid van het dagelijks bestuur en vanaf 2019 ben ik een van de twee managing partners.

Vanaf het begin ben ik betrokken bij de Lions Groningen-Haren. Ik ben gevraagd door de host om die club vorm te geven. Het leuke aan onze club is dat het een jonge club is en de leeftijden dicht bij elkaar liggen en dat we eens in de twee weken bij elkaar komen. De ene keer vroeg op de avond en de andere keer laat op de avond.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer