Aimée Staal

functie:
makelaar
bedrijfsnaam:
Aimée Staal Makelaardij
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Mijn naam is Aimée Staal en woon en werk met veel plezier in Haren.

Sinds 1995 ben ik werkzaam in de makelaardij, de eerste ruim zes jaar van mijn carrière bij een groot makelaarskantoor in Noord Nederland, daarna ruim acht jaar bij een klein kantoor in Haren en sinds 1 april 2009 ben ik zelfstandig ondernemer geworden en heb ik mijn eigen makelaarskantoor geopend in Haren. Sinds juni 2014 ben ik trotse eigenaar van een eigen kantoorpand aan Felland-Noord 12B. Van hieruit verricht ik mijn werkzaamheden als woningmakelaar in Haren, Groningen en de directe omgeving. We zijn een echt vrouwenkantoor en werken persoonlijk en betrokken.

Leef, woon & geniet….! Drie eenvoudige woorden voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het zijn niet alleen woorden die mij als persoon kenmerken, het zijn de woorden waarom ik als makelaar werk.

In 2014 werd ik gevraagd om lid te worden van de Lionsclub Groningen-Haren. Ik ben lid geworden van deze Lionsclub om iets te doen voor anderen in de maatschappij die in een lastige situatie verkeren. Voor mij is het lid zijn van de Lions het combineren van gezelligheid, het leren kennen van mensen, vooral buiten je eigen beroepsveld en je inzetten voor de maatschappij. We hebben al diverse activiteiten georganiseerd en het samen iets doen voor mensen die dat nodig hebben is keer op keer een hele leuke bezigheid waar ik veel energie uit haal.

'Ons' Goede Doel

We hebben gekozen voor Stichting Jarige Job! Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die als gevolg van armoede hun verjaardag niet vieren.

Stel je dat eens voor; geen cadeautjes, geen traktaties en daarom misschien maar 'ziek' thuisblijven, dan is het gewoon geen feest om jarig te zijn. We doen dan ook graag hartstikke hard ons best voor Jarige Job!

Lees meer