Gerbrand Wijers

functie:
Relatiebeheer/accountantmedewerker
bedrijfsnaam:
Sai en Schut registeraccountants
website:
www.sai.nu
waarom Lions Club Groningen | Haren
Ik ben Gerbrand Wijers woonachtig in Zuidvelde en werkzaam tussen Groningen en Haren.

Sinds 1997 werkzaam in de accountancy bij Sai & Schut registeraccountants waar wij onze dienstverlening richten op het midden- en bovensegment van het MKB. Bovenal staan vooral de mensen achter de cijfers centraal en bestaat onze cliëntenportefeuille uit ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, diensteverleners en ondernemingen in handel en industrie. Daarnaast verlenen wij onze diensten aan een groot aantal “not-for-profit” instellingen aangezien wij eveneens in het bezit zijn van de vergunning tot het uitvoeren van wettelijke controles.

In 2015 ben ik gevraagd lid te worden van deze Lions club en vind de combinatie van sociale en beroepsmatige contacten in relatie tot de inzet voor maatschappelijke doelen iets dat mij zeer aanspreekt.  

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer