Nely Berghuis

functie:
Tandarts
bedrijfsnaam:
Tandarts Berghuis-Bergsma
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Sinds 2001 woon ik in Haren aan de Rijksstraatweg en heb ik een tandartspraktijk aan huis. Voordat ik naar Haren kwam heb ik 4 jaar in Engeland gewoond en gewerkt en daarvoor in Almelo en Amersfoort. Ik heb mijn studie in Groningen gedaan. Het wonen in Haren bevalt prima, mijn 3 kinderen hebben hier een fijne jeugd gehad en studeren nu alle drie in Groningen. Sinds kort geef ik, naast mijn werkzaamheden in mijn praktijk, ook les op de tandheelkunde opleiding in Groningen.

Ik ben eind 2016 gevraagd om lid te worden van deze Lionsclub en dit bevalt goed. Leuke mensen leren kennen uit andere beroepsgroepen, een gezellige sfeer en ook nog kunnen bijdragen aan goede doelen. Ik ga altijd met veel plezier naar onze bijeenkomsten, en hoop nog lang lid te blijven.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer