Cees-Jan Groen

functie:
Management Consultant
bedrijfsnaam:
GRO2 Management
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren
Ik ben Cees-Jan Groen. Na jarenlang internationaal gewerkt te hebben ben ik sinds eind 2015 ‘geland’ in Groningen. Als management consultant en investeerder help ik bedrijven met het realiseren van hun groei-ambities. Ik ben onder andere nauw betrokken bij de startup-scene in Noord Nederland. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek golfer en op zondagen  doe ik nog wel eens een potje hockeyen.

Mijn lidmaatschap van de Lions is een mooie combinatie van mensen leren kennen buiten mijn eigen beroepsveld, en tegelijkertijd ‘iets goeds doen’ voor de mensen om ons heen die dat kunnen gebruiken. De gezelligheid binnen onze club is een prachtige bijvangst :-).

'Ons' Goede Doel

We hebben gekozen voor Stichting Jarige Job! Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die als gevolg van armoede hun verjaardag niet vieren.

Stel je dat eens voor; geen cadeautjes, geen traktaties en daarom misschien maar 'ziek' thuisblijven, dan is het gewoon geen feest om jarig te zijn. We doen dan ook graag hartstikke hard ons best voor Jarige Job!

Lees meer