Barbara Baijens-Vrij

clubfunctie:
secretaris
functie:
Coördinator Fondsenwerving
bedrijfsnaam:
Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren
Mijn naam is Barbara Baijens en ik woon en werk in Groningen. Sinds 2015 ben ik werkzaam als Coördinator Fondsenwerving voor het stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG en zet ik mij in om zoveel mogelijk inkomsten te generen voor de stichting. Met deze inkomsten is het mogelijk voor de stichting om diverse welzijns- en wetenschapsprojecten financieel te ondersteunen.

Als moeder van 2 kleine kinderen weet ik hoe kwetsbaar kinderen zijn en vind het ik het erg dankbaar dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen aan het welzijn van de opgenomen kinderen. Via mijn werk ben ik in contact gekomen met een aantal leden van de Lionsclub Groningen-Haren en werd ik in 2018 gevraagd om lid te worden. Ik ben lid geworden omdat ik graag iets wil doen voor een ander. Mijn werk richt zich op een goed doel (een heel mooi doel) maar op deze manier kan ik mij inzetten voor anderen in de maatschappij. Daarnaast het leren van andere mensen, buiten je eigen beroepsveld spreekt mij erg aan. Het is een mooie combinatie van gezelligheid, het leren van mensen en je inzetten voor de maatschappij.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer