Richard Dijkstra

functie:
Oprichter, eigenaar en coach
bedrijfsnaam:
RMD Training
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren
Richard Melvin Dijkstra (1974), ik ben geboren in Londen, opgegroeid in Drachten en gestudeerd in Groningen . Sinds 1999 werkzaam in de wereld van de ervaringsgerichte trainingen op het gebied van zelfontwikkeling en ontplooiing, Leiderschap en Teamleiderschap binnen het bedrijfsleven.

In 2007 heb ik RMD Trainingen opgericht. Een bureau wat ervaringsgerichte leiderschapstrainingen en bedrijfs-coaching voor individuen en groepen ontwikkelt, organiseert en begeleidt.

Sinds 1998 doe ik aan verschillende krijgskunsten variërend van Aikido (de 3de graad zwarte band) tot Braziliaans Jiu Jitsu. Ik heb International Management en Marketing gestudeerd aan de International Business School in Groningen en de Middlesex Business School in Londen. De jaren daarna vooral verdiept in de praktische Psychologie van de mens wat veel terugkomt in mijn werk.

Getrouwd met een prachtige vrouw en samen voeden wij met veel plezier en liefde onze fantastische zoon (2005) op.

In begin 2019 ben ik gevraagd om lid te worden van de Lionsclub Groningen-Haren. Het is een hele mooie club mensen bij elkaar die allerlei verschillende kwaliteiten en competenties hebben. Dit komt terug in de gesprekken die we hebben en de verschillende projecten die vanuit de club worden gesteund om een zinvolle en nuttige bijdrage met plezier te kunnen maken aan de lokale, regionale en landelijke gemeenschap. De sfeer binnen de club is ontspannen en ongedwongen waarbij kennis, ervaring en humor op de voorgrond staan.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer