Esther Daems

functie:
Manager Theatre Groningen
bedrijfsnaam:
Pathé
website:
http://www.pathe.nl
waarom Lions Club Groningen | Haren
Mijn naam is Esther Daems en ik heb de mooiste baan van de wereld. Ik ben theatermanager van Pathé Groningen en Leeuwarden. Hoe mooi is het onderdeel te mogen zijn van iemands moment uit? In 1 woord: Fantastisch!

Door o.a. mijn werk bij Pathé en we vele goede doelen steunen, weet ik ook dat het geen gegeven is dat iemand zomaar even uit kan gaan, een moment kan hebben om te ontspannen en om wellicht te ontsnappen in de wereld van film en fantasie. Onze realisatie van de KidsBios, geopend in mei 2019 in het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen, heeft mij nog meer bewust gemaakt van dit feit. Je kunt gezamenlijk het verschil maken en ik wil dat verschil maken.

Toen ik benaderd werd om lid te worden van de Lions Club  Groningen Haren hoefde ik daarom ook niet na te denken, in de overtuiging blijvend het verschil te willen maken. Met fijne mensen, vanuit allerlei hoeken en sectoren, verschillende leeftijden en functies, man en vrouw met allen eén doel. Samen de wereld een beetje mooier maken voor degene die het nodig hebben.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer