Ingrid Gerdez-Gerrits

functie:
Apotheekhoudende Huisarts
bedrijfsnaam:
AHHAP Huisartsenpraktijk Woldendorp
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Mijn naam is Ingrid Gerdez-Gerrits. Ik ben getrouwd en we hebben 2 dochters. Sinds 2012 ben ik apotheekhoudende huisarts in Woldendorp. Na jaren met plezier werkzaam te zijn geweest als huisarts in Putten, hebben mijn gezin en ik in 2012 er bewust voor gekozen om terug te keren naar mijn roots: “Het Groninger platteland”. Sinds kort wonen we samen met veel plezier weer in de stad Groningen. Als huisarts draag ik samen met mijn medewerkers zorg voor de gezondheidszorg van de inwoners van Woldendorp, Termunten, Termuntenzijl, Borgweer en Nieuwolda.

Ons motto is: “We leveren de zorg dichtbij, waar het kan en ver weg waar het moet!”

Tijdens mijn studie Geneeskunde in Groningen ben ik al in aanraking gekomen met de “jonge” Lions. Ik was daar lid van de Leo club Grongingen-stad. Met veel plezier denk ik terug aan deze diverse groep vrienden, werkenden en studerenden, waarmee we vele acties en activiteiten hebben georganiseerd op locaal niveau om geld in te zamelen voor goede doelen.

Dit jaar ben ik benaderd om kennis te komen maken en lid te worden van de Lions Club Groningen Haren. Na kennismaking met deze zeer gemotiveerde, gemêleerde en enthousiaste groep mensen, allen met verschillende achtergronden en met uiteen lopende functies, en mede door mijn ervaring als Leo, heb ik niet lang na hoeven te denken om mij bij deze club aan te sluiten. Voor mij, als solistische huisarts, zie ik dit als een kans om mijn horizon te verbreden en om samen te werken met anderen uit de maatschappij om hulp en steun te bieden, daar waar nodig en mogelijk is. Tevens zie ik het als een uitdaging om op een andere wijze klaar te kunnen en mogen staan voor mensen of voor organisaties, die zich inzetten voor anderen, die een steun in de rug kunnen gebruiken.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer