Cyriaan Teunissen

clubfunctie:
vice-president
functie:
Manager Business Development
bedrijfsnaam:
Vinci-Energies
website:
waarom Lions Club Groningen | Haren

Voor mijn werk verduurzaam ik fabrieken. Leuker nog is de Stichting Laat Ze Maar Lachen Groningen die ik in 2017 opgezet. Er zijn een hoop kinderen van 4 tot 12 jaar onder de armoedegrens die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen. Via deze stichting proberen we kinderen af en toe meenemen naar een wereld waarin ze plezier hebben, en dat doen we door ze eens per maand mee te nemen naar super leuke uitjes! Check www.laatzemaarlachen.com

De Lionsclub is een bijzondere samenstelling van intelligente, enthousiaste en een integere club mensen (open ook), waarbij je vrijwel direct in bijzondere verhalen met diepgang en komische noot verzeild. Dit is een geweldig platform om met elkaar goede dingen dingen te doen en hierdoor het verschil te kunnen maken daar waar dit nodig is.

'Ons' Goede Doel

We hebben dit jaar gekozen voor Stichting Samen Lachen. Als Lions Club proberen we ons in te zetten voor een goed doel. "We serve" heet dat en wat ons betreft is dat door mooie acties geld in te zamelen voor Stichting Laat ze maar lachen. Daar zetten ze zich namelijk in voor kinderen die door hun thuissituatie nooit een dagje uit hebben.

Lees meer