190 kratten boodschappen voor de voedselbank

190 kratten boodschappen voor de voedselbank

De zaterdag voor de kerst initieerden we met Voedselbank Groningen een grote inzamelingsactie om speciaal voor de kerst de voorraad van de voedselbank aan te vullen. Bezoekers van twee Jumbo supermarkten in Haren werden verzocht een extra product te kopen voor de Voedselbank. Wij als Lions Club Groningen Haren begeleidde deze actie door in een ochtend- en avondshift verspreid over twee supermarkten het winkelend publiek te vragen hier aan bij te dragen.

We verzamelden uiteindelijk in een dag voor 4000 euro boodschappen: 190 kratten en 2 fietsen. Winkelend publiek bij de Jumbo in Haren enorm bedankt voor jullie enthousiaste bijdrage. Het was overweldigend!

Ander nieuws

13
May

Bedrijfsbezoek QTS Datacenter

Data, data en nog eens data! Op 13 mei mochten we een kijkje nemen in de keuken van het QTS Datacenter. Het werd een indrukwekkend bezoek, waaebij we werden meegenomen in de wereld van bits en bytes, driedubbele beveiligingsystemen, de cloud, internet en alles wat met data te maken heeft.

Lees meer
29
Apr

derde kookworkshop voor Humanitas

Op 29 april orgenseerde we alweer de derde kookworkshop voor de maatjes van Humanitas. De reacties vanuit de deelnemers was hartverwarmend: "Hartelijk bedankt, het was een fantastische avond" en "Het was een erg leuke avond, dank je wel iedereen". We hebben zelf ook genoten van de mooie, open gesprekken, de gezelligheid, het plezier tijdens het koken en het heerlijke eten. Op 7 juni de volgende ronde, het smaakt naar meer!

Lees meer
09
Apr

Hier ontstaat iets moois!

Tijdens deze vergadring vand e Lions wordt veel besproken. Onze inzet voor het goede doel, Humanitas, bijvoorbeeld. Maar ook een prachtiger actie die we in juli gaan organiseren: een fantastische rally dwars door Groningen en Drenthe. Dus stay tuned: meer info volgt!

Lees meer
Toon meer