Draaien en Knutselen

Draaien en Knutselen

Vlak voor kerst draaiden en knutselden we samen met kinderen, ouders, opa’s en oma’s en andere bezoekers van de kerstmarkt in Haren 700 euro bij elkaar voor Stichting Laat Ze Maar Lachen. In vier shifts bemanden we van ’s morgens 09 tot ’s avonds 18 uur de Lions-stand in het Centrum van Haren. De kids knutselden voor 1 euro kerstballen of draaiden aan het rad voor mooie prijzen. Tegelijkertijd gingen de chocolademelk en de gluhwein als zoete broodjes over de toonbank.

Stichting Laat Ze Maar Lachen organiseert uitjes voor kinderen bij wie het door hun thuissituatie niet mogelijk is. Zo komen ze af en toe in een wereld waarin ze kunnen lachen en plezier maken. Fijn om daar zo een kleine bijdrage aan te kunnen doen.

Ander nieuws

16
Sep

installatie Bianka

Onder toeziend oog van de leden van de Lionsclub Groningen|Haren wordt Bianka Bijsterveld als nieuw lid geinstalleerd. Van harte welkom Bianka, super dat je er bij bent!

Lees meer
06
Jul

Eerste rally groot succes

wat een onvergetelijk dag!Onder een stralende ochtendzon stonden 49 equipes an de start van deze eerste rally van de Lionmsclub Gropningen|Haren. Met een geweldige line-up en vooral veel super enthousiaste deelnemers kon de dag al niet meer stuk. De tocht voerde ons langs de mooiste wegen van Groningen, Friesland en Drenthe, waar tal van uitdagingen wachtten. Een rijproef en de soms ingewikkdlede navigatiesystemene stelden de deelnemers aardig op de proef. Gelukkig was er ook tijd voor heerlijke koffie, lunch en barbeque. De echte winnaar was natuurlijk Hunanitas Groningen, waar de opbrengsten voor waren bestemd. Namens de actibviteitencommissie Omntvingen zij een cheque van EUR 8000,-, de opbrengsten van de rally en de eerer gehouden wijnactie.

Lees meer
24
Jun

Sarolta zwaait af

In de laatste reguliere bijeenkomst van het jaar nemen we afscheid van Sarolta van Beek als voorzitter. Met mooie woorden van Thijs Koetsier die zijn dank uitspreekt voor al haar inzet in de afgelopen jaren. Je hebt ons opo fantoastische wijze door roerige tijden geleid! Vanaf 1 september neemt Jeroen Maas het stokje van Sarolta over.

Lees meer
Toon meer