Draaien en Knutselen

Draaien en Knutselen

Vlak voor kerst draaiden en knutselden we samen met kinderen, ouders, opa’s en oma’s en andere bezoekers van de kerstmarkt in Haren 700 euro bij elkaar voor Stichting Laat Ze Maar Lachen. In vier shifts bemanden we van ’s morgens 09 tot ’s avonds 18 uur de Lions-stand in het Centrum van Haren. De kids knutselden voor 1 euro kerstballen of draaiden aan het rad voor mooie prijzen. Tegelijkertijd gingen de chocolademelk en de gluhwein als zoete broodjes over de toonbank.

Stichting Laat Ze Maar Lachen organiseert uitjes voor kinderen bij wie het door hun thuissituatie niet mogelijk is. Zo komen ze af en toe in een wereld waarin ze kunnen lachen en plezier maken. Fijn om daar zo een kleine bijdrage aan te kunnen doen.

Ander nieuws

13
May

Bedrijfsbezoek QTS Datacenter

Data, data en nog eens data! Op 13 mei mochten we een kijkje nemen in de keuken van het QTS Datacenter. Het werd een indrukwekkend bezoek, waaebij we werden meegenomen in de wereld van bits en bytes, driedubbele beveiligingsystemen, de cloud, internet en alles wat met data te maken heeft.

Lees meer
29
Apr

derde kookworkshop voor Humanitas

Op 29 april orgenseerde we alweer de derde kookworkshop voor de maatjes van Humanitas. De reacties vanuit de deelnemers was hartverwarmend: "Hartelijk bedankt, het was een fantastische avond" en "Het was een erg leuke avond, dank je wel iedereen". We hebben zelf ook genoten van de mooie, open gesprekken, de gezelligheid, het plezier tijdens het koken en het heerlijke eten. Op 7 juni de volgende ronde, het smaakt naar meer!

Lees meer
09
Apr

Hier ontstaat iets moois!

Tijdens deze vergadring vand e Lions wordt veel besproken. Onze inzet voor het goede doel, Humanitas, bijvoorbeeld. Maar ook een prachtiger actie die we in juli gaan organiseren: een fantastische rally dwars door Groningen en Drenthe. Dus stay tuned: meer info volgt!

Lees meer
Toon meer