Lions Club Groningen-Haren kookt voor jarige job

Lions Club Groningen-Haren kookt voor jarige job

Op zaterdag 25 november toverde Lions Club Groningen-Haren (LCGH) Paviljoen Sassenhein in Haren om tot een waar pop-up restaurant. En organiseerde daar een geheel verzorgd fundraisingdiner voor Stichting Jarige Job. De club kookte voor tachtig gasten en haalde daarmee 4.600 euro op. Daarmee kan Jarige Job ruim 130 kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving trakteren op een leuke dag. Onder professionele begeleiding van chef-kok Zwanet Brouwer van Beijk Catering zorgde de club voor een geheel verzorgd 4-gangendiner. De 25 leden bereidden alles tot in de puntjes voor en stonden die avond zelf in de keuken, draaiden de bardiensten, vormden de afwasploeg en de bediening.

“We kijken terug op een hele geslaagde avond die we samen met vele sponsoren hebben kunnen organiseren. LCGH is een jonge Lionsclub die sinds de zomer van 2016 officieel is gecharterd. Dit was ons eerste grote fundraisingsactiviteit. Gezien het succes denken we eraan er een jaarlijks terugkerende gebeurtenis van te maken”, aldus Gabrielle Dijkman, voorzitter LCGH.

Maatschappelijke bijdrage Het maatschappelijke doel waarvoor de serviceclub zich heeft ingezet is Stichting Jarige Job. Jarige Job trakteert kinderen. Jarige Job geeft geen geld, maar een verjaardagbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Ander nieuws

13
May

Bedrijfsbezoek QTS Datacenter

Data, data en nog eens data! Op 13 mei mochten we een kijkje nemen in de keuken van het QTS Datacenter. Het werd een indrukwekkend bezoek, waaebij we werden meegenomen in de wereld van bits en bytes, driedubbele beveiligingsystemen, de cloud, internet en alles wat met data te maken heeft.

Lees meer
29
Apr

derde kookworkshop voor Humanitas

Op 29 april orgenseerde we alweer de derde kookworkshop voor de maatjes van Humanitas. De reacties vanuit de deelnemers was hartverwarmend: "Hartelijk bedankt, het was een fantastische avond" en "Het was een erg leuke avond, dank je wel iedereen". We hebben zelf ook genoten van de mooie, open gesprekken, de gezelligheid, het plezier tijdens het koken en het heerlijke eten. Op 7 juni de volgende ronde, het smaakt naar meer!

Lees meer
09
Apr

Hier ontstaat iets moois!

Tijdens deze vergadring vand e Lions wordt veel besproken. Onze inzet voor het goede doel, Humanitas, bijvoorbeeld. Maar ook een prachtiger actie die we in juli gaan organiseren: een fantastische rally dwars door Groningen en Drenthe. Dus stay tuned: meer info volgt!

Lees meer
Toon meer