Kookworkshop voor Humanitas

Kookworkshop voor Humanitas

Ons goede doel dit jaar het project "een tegen eenzaamheid" van Humanitas. De kookworkshop die we organiseerden was gezellig en leverde prachtige gesprekken op. En heel lekker eten natuurlijk.

Ander nieuws

13
May

Bedrijfsbezoek QTS Datacenter

Data, data en nog eens data! Op 13 mei mochten we een kijkje nemen in de keuken van het QTS Datacenter. Het werd een indrukwekkend bezoek, waaebij we werden meegenomen in de wereld van bits en bytes, driedubbele beveiligingsystemen, de cloud, internet en alles wat met data te maken heeft.

Lees meer
29
Apr

derde kookworkshop voor Humanitas

Op 29 april orgenseerde we alweer de derde kookworkshop voor de maatjes van Humanitas. De reacties vanuit de deelnemers was hartverwarmend: "Hartelijk bedankt, het was een fantastische avond" en "Het was een erg leuke avond, dank je wel iedereen". We hebben zelf ook genoten van de mooie, open gesprekken, de gezelligheid, het plezier tijdens het koken en het heerlijke eten. Op 7 juni de volgende ronde, het smaakt naar meer!

Lees meer
09
Apr

Hier ontstaat iets moois!

Tijdens deze vergadring vand e Lions wordt veel besproken. Onze inzet voor het goede doel, Humanitas, bijvoorbeeld. Maar ook een prachtiger actie die we in juli gaan organiseren: een fantastische rally dwars door Groningen en Drenthe. Dus stay tuned: meer info volgt!

Lees meer
Toon meer